Testlaget lanserades under vintern 2021 med målet att hjälpa konsumenter göra bra köpbeslut. Detta gör vi genom att testa och undersöka produkter inom flera olika produktkategorier.

Teamet bakom Testlaget innehar expertis inom många olika ämnen. Processen när vi utför våra produkttester & undersökningar är att vi utser en i laget som är ansvarig för artikeln. Denna personen har ett personligt intresse för ämnen och vet vad som efterfrågas av konsumenter som efterfrågar denna produkten. Denna person väljer sedan ut en eller flera andra personer från redaktionen som den anser vara lämpad att hjälpa till med artikeln i fråga. Detta är då Testlaget för den specifika produkten.

Testlaget gör sedan noggranna undersökningar. Dessa undersökningar innefattar dels noggrann genomgång av forum, facebookgrupper och recensioner på ehandelssidor. Laget gör även sökningar på andra testsiter för att se vad de har kommit fram till.

När produkterna har tagits fram så kan processen gå åt två olika håll. Antingen kan vi beställa hem produkterna och testa dem, eller så undersöker vi vad olika konsumenter och andra produkttester säger om dem. Detta beror helt enkelt på hur stor och noggrann produktundersökning vi vill genomföra.

Efter detta så letar vi samarbetspartner som säljer dessa produkter, och sammanställer dem i en artikel. Här kan du som läsare sedan ta reda på vad vi har hittat om de olika produkterna, samt var du hittar de bästa priserna.