Artiklar om kaffemaskiner

Espressomaskin

Att köpa en espressomaskin kan kännas som att försöka navigera i en djungel. Det finns olika modeller av epressomaskiner så som helautomatiska, halvautomatiska, manuella men även maskiner som är något mellanting. Vi har testat de 4 allra bästa espressomaskinerna på marknaden och samlat ihop de i en köpguide för espressomaskiner. Vårat test fokuserar främst på halvautomatiska espressomaskiner. Detta då de är mest efterfrågade av konsumenterna. Vi har dock även testa den mest populära automatiska espressomaskinen, för de som är ute efter just den upplevelsen.

Bäst i test espressomaskin »

Kaffekvarn

En kaffekvarn är den enskilt största investeringen man kan göra för att få godare kaffe. I vårat test av kaffekvarnar hittar du allt från billiga kvarnar som använder sig av knivar, upp till de bästa kaffekvarnarna som passar bra för alla sorters kaffe. Vi har testat båda automatiska och manuella kaffekvarnar för att säkerställa att all information du behöver finns att hitta här.  

Test av kaffekvarnar »

Kaffebryggare

Kaffebryggaren är en maskin som har underlättat något oerhört för oss kaffedrickare – att brygga kaffe innebär numera endast två steg, mäta upp vatten samt kaffebönor. I denna artikel har vi testat 6 olika varianter för att sammanställa våran lista över de bästa kaffebryggarna på marknaden.

Vi utser de bästa kaffebryggarna »

Perkulatorer

Perkulatorn är en självklar del i många svenska hem. Varför den fungerar så bra, och producerar så gott kaffe, är dels för att vattnet filtreras genom kaffet ett flertal gånger, men även för att man använder sig av ett stålfilter istället för ett pappersfilter. Detta säkerställer att ingen av kaffets smakämnen fastnar i filtret, utan allt hamnar där det ska. I detta test av perkulatorer har vi undersökt vilka de mest populära perkulatorerna i Sverige är. Vi har valt att först och främst lista de bästa perkulatorerna för hemmabruk, men vi har även hittat två specialvarianter. En av dessa perkulatorer är för riktigt stora sällskap, så som föreningar och kontor, medans den andra passar perfekt som present till kaffeälskaren.

Test av perkulatorer »