The Butcher PWO

Koffein per dos: 250 mg

Pris per dos: 13.96 kr

Priser för The Butcher PWO

Tyvärr kan vi inte hitta information om denna produkt.

Marknadens bästa PWO

Detta PWO är ett av de mest populära produkterna inom träningskretsar. Den har vunnit flertalet priset som bäst i test PWO på grund av sin goda effekt. Den innehåller en bra blandning av tillskott som hjälper dig att få extra kraft i dina muskler när det är som allra viktigast.

En av de mest effektiva PWO

Denna dunderblandning från Swedish supplements är en av de bästa PWO som går att få tag på. The Butcher har en potent blandning av ingredienser som höjer prestationen avsevärt när du tränar. Den potenta blandningen i The Butcher gör att du får ett knivskarpt fokus. Den har också starka NO-stimulerande ämnen för ökat blodflöde och pump vilket du genast kommer känna av. Betaalanin är ett av dessa ämnen och det finns gott om det vilket kan orsaka stickningar i huden, det är helt ofarligt men kan orsaka lite obehag om du är ovan. Den hjälper också till att hantera din mjölksyratålighet så du klarar att pusha dig igenom dina sista reps i varje set.

En portion är på hela 20 gram och innehåller 250 milligram koffein. Vi skulle inte rekommendera att du använder The Butcher under kvällspass på grund av de höga koffeininnehållet. Det kan påverka sömnen negativt och en del användare har rapporterat att de fortfarande känner av effekterna 5-6 timmar efter användning. Kommer i en mängd olika smaker, en del godare än andra.

Med The Butcher i verktygslådan kommer du klara av att ta dina träningspass till nästa nivå och lägga ännu mer stress på dina muskler för att få dem att växa. Verkligen ett av de bästa PWO vi testat och en produkt vi starkt rekommenderar.

The butcher PWO innehåller Beta-alanin, kreatin, trikreatin, kalcium, tyrosin, taurin, koffein, cruentus, niacin och flertalet andra viktiga vitaminer och mineraler.

Off The Hook PWO

Koffein per dos: 350 mg

Pris per dos: 11.20 kr

Priser för Off The Hook PWO

PWO med mest Koffein

Tillverkad av Chained Nutrition hittar vi här en riktigt kraftfull PWO. Inget har lämnats åt slumpen när det kommer till Off the Hook. Alla de viktigaste ingredienserna som Beta-alanin, L-citrullinmalat och AAKG är högdoserade för att du ska få den bästa effekten för att orka med de tyngsta passen. Blodflödet ökar dramatiskt och pumpen blir något alldeles extra.

PWO med högst koffeininnehåll

Off the Hook är det PWO i vårat test som har allra högst andel koffein. Om du inte är en erfaren PWO-användare kan vi rekommendera att du börjar med en halv dos för att sedan jobba dig uppåt till full dos.

En portion innehåller 17 gram och har ett koffeininnehåll på smått otroliga 350 milligram. Var noga med att inte överdosera Off the Hook eftersom ett för högt intag av koffein kan vara skadligt. Det kommer garanterat göra att du får springa på toaletten titt som tätt. Off the Hook kommer i fem olika smaker. Smakerna fick mixade recensoner av våran testpanel men det allra viktigaste är effekten och där sviker den inte!

Precis som The Butcher är Off the Hook en av de bästa PWO som finns tillgänglig på den svenska marknaden. Om du inte är rädd för en riktigt stark PWO kan vi utan tvekan rekommendera Off the Hook.

Mutant Pump

Koffein per dos: Innehåller ej koffein

Pris per dos: 2.02 kr

Priser för Mutant Pump

Bästa PWO kapseln

Mutant Nutrition har kommit ut med en helt ny PWO-produkt som sägs revolutionera marknaden. Den innehåller en dubbelverkande N.O-produkt som hjälper dig att öka pumpen på gymmet som aldrig förr. Och visst stämmer det att du får en otrolig pump när du använder Mutant Pump.

Revolutionerande PWO med kväveoxid

N.O står för (Nitric Oxide) och är en gas som återfinns i kroppen hos oss människor, den fungerar primärt för kommunikation mellan celler. Enzymer i kroppen bryter ner en aminosyra som kallas L-Arginine och omvandlar den till Nitric Oxide (kväveoxid). Du kan inte få i dig kväveoxid i gasform och därför används L-Arginine i många PWO för ökat blodflöde. Har även en påverkan på kroppens utsläpp av tillväxthormon och adrenalin och den hjälper även till för att minska återhämtningstiden efter hård träning.

Du hittar även HyperOx® i Mutant Pump som är ett extrakt av bockhornsklöver, detta är en mycket innovativ lösning som syftar till att förlänga pumpen. Det gör att du kommer känna dig starkare och få en utomordentligt stark pump. Det ökar även blodflödet till musklerna vilket för med sig fler mikronäringsämnen och kommer ge dig bättre och snabbare resultat på gymmet.

Mutant pump kommer i kapselform som intas precis innan träning för bästa resultat. Du kan alltid experimentera med mängden för att hitta det som passar optimalt för dig. Var dock noga med att följa anvisningarna och inte ta för stora doser då det kan leda till dåliga bieffekter.

Jacked 2.0

Koffein per dos: 100 mg

Pris per dos: 4 kr

Priser för Jacked 2.0

Tyvärr kan vi inte hitta information om denna produkt.

Den allra godaste PWO

Jacked är tillbaka med en ny och förbättrad formula. Den tidigare versionen av Jacked var lite klen men här har de verkligen lyckats få till en riktigt bra PWO med god effekt.

Nya Jacked 2.0

Den kraftigare formulan i Jacked 2.0 kommer öka uthålligheten och pumpen i musklerna tillsammans med ett knivskarpt fokus. Du kommer helt klart känna en stor skillnad och förbättring vid hård träning. Jacked 2.0 fungerar för både nybörjare som mer avancerade atleter. Kommer i flera olika smaker där den ena är godare än den andra. Helt klart den bäst smakande PWO där ute.

Är det något vi kan anmärka på så är det att den inte innehåller L-Citrullinemalat och L-Arginin. De har helt enkelt gått en annan väg med andra ingredienser som L-tyrosin, Taurin och Glycin. För någon som aldrig tidigare använt sig av PWO räcker det med att börja med en skopa. För dig som är mer avancerad kan du välja att ta så mycket som 4 skopor. Vid intag av 4 skopor får du i dig otroliga 400 milligram koffein vilken kan vara för mycket om du är känslig. Testa dig fram för att se vilken dos som passar dig bäst.

Core PWO Power

Koffein per dos: 150 mg

Pris per dos: 7.3 kr

Priser för Core PWO Power

Effektivt PWO med kreatin

Svenskt kosttillskott har lanserat en ny PWO med höga doser av L-Citrullinmalat och kreatin. 2 skopor innehåller hela mängden kreatin du behöver dagligen på 5 gram samt 8 gram av L-Citrullinmalat. Flera studier har visat att du kan behöva så mycket som 6-8 gram L-Citrullinmalat för maximal effekt. Det får du verkligen om du väljer dubbla doser av Core PWO Power.

Effektivt svenskt PWO

Med blandningen i Core Power får du ett ökat fokus och en bra pump som kommer höja dina prestationer på gymmet. Core PWO Innehåller 150 milligram koffein per skopa så det är inga problem att ta 2 skopor i den aspekten.

Produkten innehåller även en viss mängd kolhydrater som kan ge extra energi vid längre träningspass. Den fungerar utmärkt vid både hård konditionsträning men även styrketräning.

Core PWO Power är en personlig favorit som fungerar mycket bra. Vid hårda träningspass som ben och rygg används 2 skopor med fördel för extra uthållighet och styrka. Ligger högt upp på listan över de bästa PWO som går att få tag på i Sverige.

Strength NO Extreme Pre Workout Kapslar

Koffein per dos: Inget koffein

Pris per dos: 1.38 kr

Priser för Strength NO Extreme Pre Workout Kapslar

Billigaste PWO kapslarna

PWO-produkter kan även komma i kapselform. Strength NO Extreme är ett av de billigaste sätten att få i sig PWO på – och det är även en av de smidigaste. PWO-kapslar är enkelt att ha med i gymväskan och det är såklart även enkelt att dosera då de är förpackade i portionskapslar.

PWO-kapslar utan koffein

Det betyder att kapslarna inte innehåller något koffein vilket är många som uppskattar. Passar perfekt att ta om du tränar på kvällen eftersom de till och med kan hjälpa till med sömn när du är färdig. Du tar 4 kapslar runt 20 minuter innan träning och på träningsfria dagar tar du dem innan du går och lägger dig. Innehållet är betydligt lägre än i många PWO i pulverform och passar inte dig som är ute efter den extrema känslan.

Innehåller L-Citruline Malat och L-Arginin vilket är två av de viktigaste ingredienserna i en välfungerande PWO. De hjälper till att öka blodflödet till musklerna vilket ger en hårdare pump, bättre tålighet mot mjölksyra och ökad glykogenupptagning i musklerna.

Om du aldrig testat en PWO tidigare är Strength NO Extreme en perfekt inkörsport. Är du ute efter en produkt med koffein i kan du alltid dricka en kopp kaffe i samma veva som du tar Strength NO Extreme. Absolut den bästa stimfria PWO i kapselform som finns tillgänglig i Sverige.

Vad är PWO?

PWO står för pre workout, det är en blandning av olika kosttillskott som tas före träning för att få ökad prestation. Tillverkarna av PWO-tillskott hävdar att om du tar PWO före träning kommer dina träningspass bli mer effektiva – vilket i slutändan sägs göra dig starkare och mer uthållig.

Alla tillverkade av PWO väljer att inkludera olika sorters produkter, men de flesta försöker uppnå samma saker.

  • Ökad energi
  • Bibehållen fokus under lång tid
  • Det välkända “pumpet” som man känner i musklerna

Vad innehåller PWO?

Det finns inget bestämt recept på PWO – eller några riktlinjer om vad det ska innehålla. Vanliga ingredienser i pre workout-tillskott är koffein, kreatin och arginin.

Kreatin hjälper till att öka styrka och muskelmassa. Arginin stimulerar frisättningen av tillväxthormon och IGF-1 vilket sägs främja muskeltillväxten. Förutom dessa ingredienser lägger många företag till Taurin, BCAA (grenade aminosyror), L Citrullin Malate, Beta Alanin i sina pre workouts.

Biverkningar av PWO

“Ordspråket “för mycket av det goda är dåligt” gäller även för pre-workout-tillskott. När du förser din kropp med för mycket av vissa ingredienser kan det faktiskt få motsatt effekt och undertrycka en eller flera aspekter av prestationen. Därför är det viktigt att du lyssnar på din kropp för att se hur den reagerar.

Innehåller allt PWO koffein?

Nej det finns många PWO produkter som inte alls innehåller koffein. Dessa kan vara bra för de som antingen är överkänsliga för koffein – eller helt enkelt inte vill få i sig det av olika anledningar. Vi har testat flera olika pre workout tillskott som inte innehåller koffein. Våran favorit är Mutant Pump som är en effektiv pwo i kapselform som innehåller bland annat. Mutant Pump bidrar bland annat till högre vaskuläritet och ett muskelpump som är svårmatchat.

Hur valde vi ut de bästa pre workout tillskotten?

När vi gjorde våran undersökning om vilka pwo som är mest effektiva så tog vi bland annat hänsyn till dessa faktorer. – Hur snabbt kan du känna effekterna?

Ingredienser

Det viktigaste för en bra PWO är att den har rätt blanding av olika tillskott. Det är inte viktigt att ingredienslistan är lång – snarare att den är rätt.

Dosering

När du tar för mycket av en viss ingrediens kan det få motsatt effekt. Därför är doseringen verkligen viktig – både när det gäller hur mycket av varje ingrediens som ingår och om detta stämmer överens med dina egna preferenser. Testa dig fram för att ta reda på vad som är effektivast för just dig.

Smaker

Den godaste pre-workouten är inte alltid den bästa PWO:n. Det är såklart viktigt att den smakar gott för att du faktiskt ska vara intresserad av att faktiskt använda den – men vi har valt att inte lägga allt för mycket fokus på just smak då det inte bidrar till effekt. Däremot har vi exkluderat ett par olika PWO som inte smakar gott just för att ingen ska bli besviken om de köper något efter våra rekommendationer.

Bästa pris på PWO

Priset är också en viktig faktor att ta hänsyn till eftersom olika PWO:er kan vara mycket mer. Vi har valt att lista kostnaden per portion snarare än per gram eftersom det ger en mer rättvis bedömning för helhetskostnaden. Det är även viktigt att tänka på skillnaden mellan hur mycket varje portion innehåller – då man vid tillexempel pwo-kapslar ofta behöver ta flera portioner för att uppnå önskad effekt.

Är PWO farligt?

PWO i sig är inte en farlig produkt – däremot är det viktigt om du vet med dig att du har tendenser för allergier att du läser innehållsförteckningen noggrannt. Det finns exempelvis personer som är väldigt känsliga för koffein, och dessa bör såklart välja ett PWO som är bra för just dem.

Hur mycket PWO bör man ta?

Att ta för mycket pre workout kan ge bieffekter, därför är det viktigt att du följer anvisningarna på förpackningen. Alla PWO är doserade på olika sätt och våran rekommendation är att du alltid följer tillverkarens rekommenderade doseringsmängd för att inte få i dig mycket.

Med det i åtanke vill vi även påpeka att alla reagerar olika på PWO – därför kan det vara en bra idé att börja med en lägre dosering och sedan gradvis jobba dig upp till de högre doseringsmängderna.

Är PWO effektivt?

Ja, absolut. PWO är effektivt för de flesta som tränar. Däremot är det viktigt att komma ihåg att alla reagerar olika på PWO, och eftersom pre workout-tillskott kan innehålla väldigt olika sorters produkter så är det viktigt att hitta det bästa PWO för just dig – annars kanske effekten uteblir.